Wilujeng sumping di ramatloka urang.

Produksi jeung ngembangkeun prosés

  • R & D
  • Departemen desain
  • produksi
  • Tés kualitas
  • Témbongkeun sampel
  • pak-pakan

puseur produk

Tentang Kami

  • Didirikeun taun 2008

    Shanghai Yan dikawasa Electronic Téhnologi Co., Ltd.

    bisnis utama urang ngawengku desain, produksi jeung assembling tina luhur tur hawa tiis burner industri, integrasi sistem durukan, sistem perlakuan seuneu, jeung manaskeun hawa, exchanger panas sarta komponén durukan patali. Samentara éta, éta ogé nyadiakeun sakabeh susunan jasa ti instalasi, commissioning mun pangropéa na reconstructs nu hemat gas proyék dina loka.

    Didirikeun taun 2008
  • Didirikeun taun 2008

    Shanghai Yan dikawasa Electronic Téhnologi Co., Ltd.

    bisnis utama urang ngawengku desain, produksi jeung assembling tina luhur tur hawa tiis burner industri, integrasi sistem durukan, sistem perlakuan seuneu, jeung manaskeun hawa, exchanger panas sarta komponén durukan patali. Samentara éta, éta ogé nyadiakeun sakabeh susunan jasa ti instalasi, commissioning mun pangropéa na reconstructs nu hemat gas proyék dina loka.

    Didirikeun taun 2008
  • Didirikeun taun 2008

    Shanghai Yan dikawasa Electronic Téhnologi Co., Ltd.

    bisnis utama urang ngawengku desain, produksi jeung assembling tina luhur tur hawa tiis burner industri, integrasi sistem durukan, sistem perlakuan seuneu, jeung manaskeun hawa, exchanger panas sarta komponén durukan patali. Samentara éta, éta ogé nyadiakeun sakabeh susunan jasa ti instalasi, commissioning mun pangropéa na reconstructs nu hemat gas proyék dina loka.

    Didirikeun taun 2008
  • Didirikeun taun 2008

    Shanghai Yan dikawasa Electronic Téhnologi Co., Ltd.

    bisnis utama urang ngawengku desain, produksi jeung assembling tina luhur tur hawa tiis burner industri, integrasi sistem durukan, sistem perlakuan seuneu, jeung manaskeun hawa, exchanger panas sarta komponén durukan patali. Samentara éta, éta ogé nyadiakeun sakabeh susunan jasa ti instalasi, commissioning mun pangropéa na reconstructs nu hemat gas proyék dina loka.

    Didirikeun taun 2008
  • Didirikeun taun 2008

    Shanghai Yan dikawasa Electronic Téhnologi Co., Ltd.

    bisnis utama urang ngawengku desain, produksi jeung assembling tina luhur tur hawa tiis burner industri, integrasi sistem durukan, sistem perlakuan seuneu, jeung manaskeun hawa, exchanger panas sarta komponén durukan patali. Samentara éta, éta ogé nyadiakeun sakabeh susunan jasa ti instalasi, commissioning mun pangropéa na reconstructs nu hemat gas proyék dina loka.

    Didirikeun taun 2008
  • Didirikeun taun 2008
  • Didirikeun taun 2008
  • Didirikeun taun 2008
  • Didirikeun taun 2008
  • Didirikeun taun 2008

Anjeun tiasa ngahubungan kami didieu