Mirë se vini në faqen tonë të internetit.

procesin e prodhimit dhe zhvillimin

 • R & D
 • Departamenti i dizajnit
 • prodhim
 • Quality Testing
 • Display mostër
 • paketim

qendra produkt

Rreth nesh

 • Themeluar në vitin 2008

  Shanghai Yan kontrolluar Electronic Technology Co, Ltd

  Biznesi ynë kryesor përfshin projektimin, prodhimin dhe montimin e lartë dhe temperaturë të ulët të ndezjes industriale, integrimin e sistemit djegie, sistemin e trajtimit flakë, ngrohës ajrit, exchanger ngrohjes dhe komponentëve të djegies të lidhura. Ndërkohë, ajo gjithashtu ofron një seri e tërë e shërbimit nga instalimit, komisioneve për mirëmbajtjen dhe rindërton kursim gazit projektin në vend.

  Themeluar në vitin 2008
 • Themeluar në vitin 2008

  Shanghai Yan kontrolluar Electronic Technology Co, Ltd

  Biznesi ynë kryesor përfshin projektimin, prodhimin dhe montimin e lartë dhe temperaturë të ulët të ndezjes industriale, integrimin e sistemit djegie, sistemin e trajtimit flakë, ngrohës ajrit, exchanger ngrohjes dhe komponentëve të djegies të lidhura. Ndërkohë, ajo gjithashtu ofron një seri e tërë e shërbimit nga instalimit, komisioneve për mirëmbajtjen dhe rindërton kursim gazit projektin në vend.

  Themeluar në vitin 2008
 • Themeluar në vitin 2008

  Shanghai Yan kontrolluar Electronic Technology Co, Ltd

  Biznesi ynë kryesor përfshin projektimin, prodhimin dhe montimin e lartë dhe temperaturë të ulët të ndezjes industriale, integrimin e sistemit djegie, sistemin e trajtimit flakë, ngrohës ajrit, exchanger ngrohjes dhe komponentëve të djegies të lidhura. Ndërkohë, ajo gjithashtu ofron një seri e tërë e shërbimit nga instalimit, komisioneve për mirëmbajtjen dhe rindërton kursim gazit projektin në vend.

  Themeluar në vitin 2008
 • Themeluar në vitin 2008

  Shanghai Yan kontrolluar Electronic Technology Co, Ltd

  Biznesi ynë kryesor përfshin projektimin, prodhimin dhe montimin e lartë dhe temperaturë të ulët të ndezjes industriale, integrimin e sistemit djegie, sistemin e trajtimit flakë, ngrohës ajrit, exchanger ngrohjes dhe komponentëve të djegies të lidhura. Ndërkohë, ajo gjithashtu ofron një seri e tërë e shërbimit nga instalimit, komisioneve për mirëmbajtjen dhe rindërton kursim gazit projektin në vend.

  Themeluar në vitin 2008
 • Themeluar në vitin 2008

  Shanghai Yan kontrolluar Electronic Technology Co, Ltd

  Biznesi ynë kryesor përfshin projektimin, prodhimin dhe montimin e lartë dhe temperaturë të ulët të ndezjes industriale, integrimin e sistemit djegie, sistemin e trajtimit flakë, ngrohës ajrit, exchanger ngrohjes dhe komponentëve të djegies të lidhura. Ndërkohë, ajo gjithashtu ofron një seri e tërë e shërbimit nga instalimit, komisioneve për mirëmbajtjen dhe rindërton kursim gazit projektin në vend.

  Themeluar në vitin 2008
 • Themeluar në vitin 2008
 • Themeluar në vitin 2008
 • Themeluar në vitin 2008
 • Themeluar në vitin 2008
 • Themeluar në vitin 2008

Ju mund të na kontaktoni këtu