Добредојдовте на нашата веб страница.

Производството и процесот на развој

 • R & D
 • дизајн одделот
 • производство
 • тестирање на квалитет на
 • Пример Покажи
 • пакување

центар за производ

за нас

 • Основана во 2008 година

  Шангај Јан Контролирани Електронски технологија копродукции, ООД

  Нашата основна дејност вклучува проектирање, производство и монтажа на висока и ниска температура индустриски режач, системска интеграција согорување, систем за третман на пламен, воздух грејач, разменувач на топлина и компоненти поврзани со внатрешно согорување. Во меѓувреме, тој, исто така, нуди цела низа на услуги од инсталација, пуштање во работа на одржување и реконструира проектот-сајт за заштеда на гас.

  Основана во 2008 година
 • Основана во 2008 година

  Шангај Јан Контролирани Електронски технологија копродукции, ООД

  Нашата основна дејност вклучува проектирање, производство и монтажа на висока и ниска температура индустриски режач, системска интеграција согорување, систем за третман на пламен, воздух грејач, разменувач на топлина и компоненти поврзани со внатрешно согорување. Во меѓувреме, тој, исто така, нуди цела низа на услуги од инсталација, пуштање во работа на одржување и реконструира проектот-сајт за заштеда на гас.

  Основана во 2008 година
 • Основана во 2008 година

  Шангај Јан Контролирани Електронски технологија копродукции, ООД

  Нашата основна дејност вклучува проектирање, производство и монтажа на висока и ниска температура индустриски режач, системска интеграција согорување, систем за третман на пламен, воздух грејач, разменувач на топлина и компоненти поврзани со внатрешно согорување. Во меѓувреме, тој, исто така, нуди цела низа на услуги од инсталација, пуштање во работа на одржување и реконструира проектот-сајт за заштеда на гас.

  Основана во 2008 година
 • Основана во 2008 година

  Шангај Јан Контролирани Електронски технологија копродукции, ООД

  Нашата основна дејност вклучува проектирање, производство и монтажа на висока и ниска температура индустриски режач, системска интеграција согорување, систем за третман на пламен, воздух грејач, разменувач на топлина и компоненти поврзани со внатрешно согорување. Во меѓувреме, тој, исто така, нуди цела низа на услуги од инсталација, пуштање во работа на одржување и реконструира проектот-сајт за заштеда на гас.

  Основана во 2008 година
 • Основана во 2008 година

  Шангај Јан Контролирани Електронски технологија копродукции, ООД

  Нашата основна дејност вклучува проектирање, производство и монтажа на висока и ниска температура индустриски режач, системска интеграција согорување, систем за третман на пламен, воздух грејач, разменувач на топлина и компоненти поврзани со внатрешно согорување. Во меѓувреме, тој, исто така, нуди цела низа на услуги од инсталација, пуштање во работа на одржување и реконструира проектот-сајт за заштеда на гас.

  Основана во 2008 година
 • Основана во 2008 година
 • Основана во 2008 година
 • Основана во 2008 година
 • Основана во 2008 година
 • Основана во 2008 година

Можете да контактирате со нас тука