Wilujeng Sumping.

Produksi lan pembangunan proses

  • R & D
  • Departemen Design
  • Produksi
  • Testing Quality
  • Tampilan Sample
  • packing

tengah Product

Babagan awake dhewe

  • Madeg ing taun 2008

    Shanghai Yan kontrol Technology Co., Ltd.

    bisnis utama kita kalebu desain, produksi lan ngrakit saka dhuwur lan suhu kurang burner industri, integrasi sistem pembakaran, sistem perawatan semangat, mesin ingkang ndamel benter udhara, exchanger panas lan komponen pembakaran related. Kangge, iku uga menehi pesawat kabèh saka layanan saka instalasi, commissioning kanggo pangopènan lan reconstructs ing daya gas project ing situs.

    Madeg ing taun 2008
  • Madeg ing taun 2008

    Shanghai Yan kontrol Technology Co., Ltd.

    bisnis utama kita kalebu desain, produksi lan ngrakit saka dhuwur lan suhu kurang burner industri, integrasi sistem pembakaran, sistem perawatan semangat, mesin ingkang ndamel benter udhara, exchanger panas lan komponen pembakaran related. Kangge, iku uga menehi pesawat kabèh saka layanan saka instalasi, commissioning kanggo pangopènan lan reconstructs ing daya gas project ing situs.

    Madeg ing taun 2008
  • Madeg ing taun 2008

    Shanghai Yan kontrol Technology Co., Ltd.

    bisnis utama kita kalebu desain, produksi lan ngrakit saka dhuwur lan suhu kurang burner industri, integrasi sistem pembakaran, sistem perawatan semangat, mesin ingkang ndamel benter udhara, exchanger panas lan komponen pembakaran related. Kangge, iku uga menehi pesawat kabèh saka layanan saka instalasi, commissioning kanggo pangopènan lan reconstructs ing daya gas project ing situs.

    Madeg ing taun 2008
  • Madeg ing taun 2008

    Shanghai Yan kontrol Technology Co., Ltd.

    bisnis utama kita kalebu desain, produksi lan ngrakit saka dhuwur lan suhu kurang burner industri, integrasi sistem pembakaran, sistem perawatan semangat, mesin ingkang ndamel benter udhara, exchanger panas lan komponen pembakaran related. Kangge, iku uga menehi pesawat kabèh saka layanan saka instalasi, commissioning kanggo pangopènan lan reconstructs ing daya gas project ing situs.

    Madeg ing taun 2008
  • Madeg ing taun 2008

    Shanghai Yan kontrol Technology Co., Ltd.

    bisnis utama kita kalebu desain, produksi lan ngrakit saka dhuwur lan suhu kurang burner industri, integrasi sistem pembakaran, sistem perawatan semangat, mesin ingkang ndamel benter udhara, exchanger panas lan komponen pembakaran related. Kangge, iku uga menehi pesawat kabèh saka layanan saka instalasi, commissioning kanggo pangopènan lan reconstructs ing daya gas project ing situs.

    Madeg ing taun 2008
  • Madeg ing taun 2008
  • Madeg ing taun 2008
  • Madeg ing taun 2008
  • Madeg ing taun 2008
  • Madeg ing taun 2008

Sampeyan bisa hubungi kita kene